Selvom mandler er en begrænset fødevare på low FODMAP diet, så kan de sagtens udgøre en del af et mellemmåltid eller kommes i en salat, desserter og så videre. Husk også på, at det er vigtigt at afprøve din tolerance for FODMAPs, når du har fulgt diæten gennem noget tid. På den måde kan det være du finder ud af, at du kan tåle flere end de 12 g, som anbefales i opstartsfasen.
Denne opskrift på saltbagte mandler er simpelthen fantastisk! Utrolig simpel opskrift, som giver et fantastisk lækkert resultat, som bare SKAL prøves!
Mængden af salt kan justeres alt afhængig af, hvor salte du ønsker dine mandler.
Ingredienser
- 75-100 g groft salt
- ½ liter vand
- 200 g mandler
Sådan gør du:
Næringsindhold pr. 12 g, svarende til cirka 10 stk.:
Energi: 307 kJ / 73 kcal
Protein: 3 g
Fedt: 6,5 g
Kulhydrat: 0,5 g
Kostfibre: 1 g