Vafler i alverdens afskygninger er blevet en meget populær spise – og med god grund! Du kan nemlig lave et utal af lækre varianter, hvor der er skruet op for indholdet af sunde ingredienser.
I anledning af, at Arla har lanceret en (længe ventet!) laktosefri hytteost, får I her en opskrift på nogle mave-venlige og sunde vafler med hytteost.
Smagen og toppings kan varieres på utallige måder, men i denne opskrift har de sprøde vafler fået smag af kokos og er blevet toppet med frugt samt lidt ahornsirup.
Ingredienser (2 personer)
- 2 mellemstore æg
- 130 g laktosefri hytteost
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 2 spsk. kokosmel
- 5 spsk. finvalsede havregryn
- ca. 2 tsk. smør/flydende fedtstof
Sådan gør du
Næringsindhold pr. person (uden topping):
Energi: 1140 kJ / 270 kcal
Protein: 16,5 g
Fedt: 16,5 g
Kulhydrat: 14 g
Kostfibre: 2 g